Du er landet på Dampspaerre.dk, det helt rigtige sted at finde Pergo fugtspærre. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Pergo fugtspærre tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Pergo Smart underlag+ med fugtspærre til laminat

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Davidsenshop.dk.

Her kan “Pergo Smart underlag+ med fugtspærre til laminat” fås til 549,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Pergo Smart underlag Smart underlag fra Pergo er ideelt til værelser med hyppigere trafik, underlaget er særlig velegnet til øverste etage eller lejlighed.
Underlager er et højkvalitets gulvunderlag til trægulve og laminatgulve og har indbygget dampspærre…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

2: Pergo underlagsfoam+ med fugtspærre til laminatgulve

Sidste produkt på vores liste er Pergo underlagsfoam+ med fugtspærre til laminatgulve som vi har fundet til 299,- hos Davidsenshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Pergo underlagsfoam+ Pergo underlagsfoam+ er et godt underlag til alle lokaler med mindre trafik, såsom et soveværelse eller på loftet.
Underlaget er med Indbygget dampspærre med et overlap af tape og folie, så du nemt kan klister underlagene sammen.
Egen…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

Dyreste Pergo Fugtspærre på listen er Pergo Smart underlag+ med fugtspærre til laminat fra Davidsenshop.dk med en pris på 549.00. Billigste udvalgte Fugtspærre er Pergo underlagsfoam+ med fugtspærre til laminatgulve som du kan købe for 299.00 hos Davidsenshop.dk. Forskellen på de to priser er 250 kr.
Ovenstående Pergo Fugtspærre data og priser er hentet fra 1 butikker (Davidsenshop.dk). Alle Pergo Fugtspærre tilbud er opdateret i dag 06-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Fugtspærre guides:

Fandt du ikke det rigtige Fugtspærre blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Fugtspærre: